EETCAFE BABO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 641 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Babo. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 2:26 Niet aan te raden. Bezorger onbeschoft. Bestelling niet compleet, misde een patat. Medewerker onbeschoft aan de telefoon, deed alsof ik aan het liegen was, en zei dat ie nu niet iets kwam brengen.
14 sep 2022 om 13:35 Good food , good service
12 sep 2022 om 8:08 Eten was er super snel maar bro wollah eten voedselvergiftiging cancer smerig sjow de ju was een sausbom
1 sep 2022 om 21:40 hamburger niet goed doorgebakken. de kapsalon zat veel te veel sambal bij, terwijl ik gevraagd had weinig sambal en hij was in zijn geheel ook niet lekker, heb in het verleden betere gehad. voorlopig niets meer van babo
1 sep 2022 om 0:00 Aangebrande voedsel voor zo een duure prijs
31 aug 2022 om 20:35 Goed eten. Helaas een niet vaste en slechte bezorger. Je hoeft niet als een idioot bij iemand aan te blijven bellen alsof er brand is. Verwacht je dat men al bij de voordeur staat?! Ik die nu met krukken loop ben niet zo snel. Geen communicatie.
30 aug 2022 om 2:29 Verbrand broodje, koude en slappe friet, ijs compleet gesmolten, drankje warm, (15-20 min rijden) tas kapot, kipnuggets in plaats van kipvingers gekregen en alles was door elkaar in de doos gesmeten
26 aug 2022 om 10:24 Niet te vreten, krijgt de helft van mijn bestelling niet. Nog nooit zo’n slechte kapsalon gehad
11 aug 2022 om 19:32 Gratis bezorging eten super lekker en warm geleverd. super thnx
9 aug 2022 om 21:12 Normaal is het eten wel goed, alleen nu echt niet! - eten was koud - saus was overal gemorst in het zakje - het drinken is NIET koud - meer dan een uur gewacht Gebeld met het café, en als antwoord “Jammer” gekregen. Niet oke.
9 aug 2022 om 2:36 Brzorgwn niet helemaal 100% wou gewoon weglopen met me 50 euro terwijl bestelling van 20 euro verstaad geen nederlands of engels was ff drama verder het eten altijd goed
8 aug 2022 om 0:02 Super lekker duurde wel lang voordat t er was maar t was t wachten waard